Referenties

Onderstaand kunt u lezen hoe een aantal van mijn vorige klanten mijn werkzaamheden hebben ervaren.

Prettige en bekwame onderhoudsman

Wesley heeft een aantal zaken gedaan waaronder buitenwerk schilderen en loodgieterswerk. Werk werd op een efficiƫnte en keurige wijze uitgevoerd. Waarbij op een prettige manier werd gecommuniceerd en aanpak afgestemd. Wesley is makkelijk bereikbaar, neemt snel contact op en komt zijn afspraken na. Daarbij goede prijs prestatie verhouding

Louis - alle bedrijven in zoetermeer

Hele gezellige, betrouwbare mannen die bij ...

Hele gezellige, betrouwbare mannen die bij mij goed werk voor een goede prijs hebben geleverd!

Anja - alle bedrijven in zoetermeer

Heel tevreden!

Wesley heeft bij ons de plinten gelegd, leidingen verplaatst, schuifdeur gemaakt, kelder verbouwd, en de stopcontacten verplaatst! We zijn super blij met het resultaat! Wesley werkt netjes en met goede kwaliteit. Wesley is altijd gemakkelijk te bereiken. Belt snel terug. Komt na wat afgesproken is. Kortom heel tevreden! Fijn om mee te overleggen, belt snel terug, komt snel langs als er iets is! Goede service!

Gaby - alle bedrijven in zoetermeer

Een echte alleskunner

Wesley van Dijk heeft bij ons het complete huis gedaan, stuuken, schilderen, badkamer, wc's, leidingen en bekabeling trekken, vloeren leggen, enz. kortom alles om van een casco woning weer een paleis te maken. Zelfs een trap gerenoveerd wat overigens zijn 1ste keer was maar zoals met wel meer dingen wint hij eerst genoeg kennis en advies in, alvorens hij aan de klus begint. Alles is naar tevredenheid uitgevoerd en voor een goede prijs, wij gaan zeker weer een beroep op Wesley van Dijk doen als het buitenschilderwerk aan de beurt is.

S.A.M. van Vlijmen - alle bedrijven in zoetermeer

Verlaagd plafond plaatse

Na een lekkage veroorzaakt door de bovenburen was er flink waterschade in het plafond in mijn keuken. Na overleg met Wesley heb ik besloten dat de mooiste oplossing een verlaagd plafond zou zijn, de oude lamp in de keuken heb ik ingeruild voor nieuwe spots. De rotte stukken uit het plafond zijn weggehaald en daarna is er een nieuw frame ingezet wat is afgewerkt met gipsplaten en daarna gestucced. Alles is daarna geschilderd en ziet er weer top uit. Wesley bedankt!

Leliveld - alle bedrijven in zoetermeer - Bekijk dit project

Buiten schilderwerk voor groot jarendertig woning

Na aanbeveling besloten wij met Wesley van Dijk in zee te gaan. Het was een behoorlijke klus, omdat er ook een groot pakhuis onderhanden genomen moest worden. [ zie foto ] Het werk is tot onze volledige tevredenheid en binnen afgesproken tijd uitgevoerd. Wij zullen zeker in de nabije toekomst weer gebruik maken van zijn diensten.

Davis - alle bedrijven in zoetermeer - Bekijk dit project

Schilderwerkzaamheden in woning.

Wesley van Dijk heeft in mijn woning een schuifdeursysteem incl ombouw veranderd in kozijn met scharnieren zodat er een deur met glas geplaatst kon worden incl deurbeslag. Zie foto's. Het stucwerk, sauzen het schuren en schilderen van houtwerk is in een tijdbestek van ca 2 en halve week na alle tevredenheid uitgevoerd. Er is zelfs nog een wandkast op maat gemaakt door Wesley en die heb ik in een eigen kleur kunnen laten schilderen. Het is elke dag weer genieten van het mooie resultaat van alle werkzaamheden.

Nispen - alle bedrijven in zoetermeer - Bekijk dit project

buitenzijde huis snel en vakkundig geklaard

Wesley van Dijk heeft ons huis aan de buitenzijde netjes en snel geschilderd. De manier waarop hij zijn communiceerde was heel correct. Het enthousiasme waarmee hij de werkzaamheden uitvoerde, was aanstekelijk. Er zijn meedere mensen uit mijn buurt komen kijken en hebben zijn contactgegevens opgevraagd. Naast schilderwerkzaamheden is hij in nog veel meer zaken kundig. Ik kan hem sterk aanbevelen. Zijn tarieven zijn absoluut goed en acceptabel te noemen.

M. vd Ende - alle bedrijven in zoetermeer

Geinteresseerd in wat ik voor u kan betekenen? Neem dan nu contact op!